Volkorenbroodjes, belegd met kipfilet, paprika, rode ui en mais. Op smaak gemaakt met Tex Mex Kruidenmix en afgetopt met plakjes Cheddar.
Mocht je kiezen voor voorgebakken broodjes, bak die dan even van te voren al af.
De inhoud van de pan is aan de royale kant. Hou de rest warm en serveer het naast het broodje. Of verdeel de inhoud over 2 grote tortilla's en rol deze op.
De Tex Mex Kruidenmix smaakt ook heerlijk bij de Mexicaanse Nacho Ovenschotel.
Mocht je kiezen voor voorgebakken broodjes, bak die dan even van te voren al af.
De inhoud van de pan is aan de royale kant. Hou de rest warm en serveer het naast het broodje. Of verdeel de inhoud over 2 grote tortilla's en rol deze op.
De Tex Mex Kruidenmix smaakt ook heerlijk bij de Mexicaanse Nacho Ovenschotel.
Energie | 564 kcal |
---|---|
Vetten | 24.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 11.8 g |
Koolhydraten | 37.8 g |
waarvan suikers | 7.7 g |
Vezels | 6.2 g |
Eiwitten | 43.4 g |
Zout | 2.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept