Spitskool kun je op veel manieren maken maar deze ovenschotel vonden we wel heel erg lekker. Spitskool beetje Italiaans met paprika, prei, gedroogde tomaten, spekjes en oregano.
In plaats van spitskool is groene kool (savooiekool) ook lekker in deze ovenschaal.
In plaats van spekreepjes is geruld gehakt ook erg lekker.
Je kunt dit gerecht goed invriezen.
In plaats van spitskool is groene kool (savooiekool) ook lekker in deze ovenschaal.
In plaats van spekreepjes is geruld gehakt ook erg lekker.
Je kunt dit gerecht goed invriezen.
Energie | 506 kcal |
---|---|
Vetten | 25.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.5 g |
Koolhydraten | 51.3 g |
waarvan suikers | 7.2 g |
Vezels | 10.1 g |
Eiwitten | 23.7 g |
Zout | 3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept