Rendang in de slowcooker

(Nog geen beoordelingen)

Heerlijk met rijst en groenten of bij een patatje.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    8 uur
  • Totaal
    8 uur 5 min

Ingrediënten

Aantal porties:
5

Benodigdheden

  • Slowcooker

Bereiding

  1. Stap 1 Eerst uitjes (rauw) en knoflook in de slowcooker.
  2. Stap 2 Daarover de helft van de in blokjes gesneden riblappen en 1 pakje boemboe erboven op.
  3. Stap 3 Daarna het laatste vlees erboven op en weer een pakje boemboe.
  4. Stap 4 Dan de ketjap eroverheen en een flinke scheut kokosmelk.
  5. Stap 5 Dan mag het 8/9 uur op low met 1 á 2 x tussendoor roeren.
  6. Stap 6 Bon appetit.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 100 keer bekeken
  • 3 keer bewaard
  • 24 september 2024

Voedingswaarden

Per portie
Energie 448 kcal
Vetten 28.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 13.6 g
Koolhydraten 16.5 g
waarvan suikers 12.3 g
Vezels 3.8 g
Eiwitten 29.7 g
Zout 4.3 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account
Ron
8 oktober 2024 om 14:31
Hi Monique, ziet er goed uit, ga ik proberen, maaruh.......
Hoeveel ui, gesnipperd of halve ringen?