De kastanjechampignons in de supermarkt waren zo groot dat ik besloot ze te vullen met gekruid gehakt. Ik heb de champignons eerst in bouillon een paar minuten voorgekookt omdat ze anders gauw droog worden. Daarna gevuld en gebakken in de oven met een lekkere tomatensaus met geraspte kaas.
Je kunt de champignons al ruim tevoren maken. Bak de paddenstoelen dan plm. 10 minuten voor en later nogmaals 25 minuten.
Je kunt de champignons al ruim tevoren maken. Bak de paddenstoelen dan plm. 10 minuten voor en later nogmaals 25 minuten.
Energie | 388 kcal |
---|---|
Vetten | 27.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10.9 g |
Koolhydraten | 13.3 g |
waarvan suikers | 4.4 g |
Vezels | 1.6 g |
Eiwitten | 21.4 g |
Zout | 3.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept