Een heerlijk, snel en slank gerecht voor een doorde weekse avond. Barstensvol groente en op smaak gemaakt met knoflook, gember, witte wijn en sojasaus.
Het blancheerwater van de groente is ideaal om de mihoen in te koken.
Liever met een beetje pit? Voeg bij stap 2 een stukje of halve rode peper in reepjes toe.
Je kunt er voor kiezen om de mihoen aan de groente in de wok toe te voegen en goed te roeren.
Het blancheerwater van de groente is ideaal om de mihoen in te koken.
Liever met een beetje pit? Voeg bij stap 2 een stukje of halve rode peper in reepjes toe.
Je kunt er voor kiezen om de mihoen aan de groente in de wok toe te voegen en goed te roeren.
Energie | 520 kcal |
---|---|
Vetten | 17.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.1 g |
Koolhydraten | 56.4 g |
waarvan suikers | 6.2 g |
Vezels | 4.9 g |
Eiwitten | 30.9 g |
Zout | 3.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept