Voor deze cannelloni het ik koelverse vellen lasagne gebruikt die ik met een vulling van spinazie, paddenstoelen en roomkaas heb opgerold. Op de bodem van de schaal tomatensaus en over de cannelloni room en geraspte kaas.
In plaats van gemende paddenstoelen zijn kastanjechampignons ook lekker.
Heb je geen truffelolie? Gebruik dan 2 eetlepels zonnebloemolie.
De cannelloni kun je heel goed invriezen.
In plaats van gemende paddenstoelen zijn kastanjechampignons ook lekker.
Heb je geen truffelolie? Gebruik dan 2 eetlepels zonnebloemolie.
De cannelloni kun je heel goed invriezen.
Energie | 1235 kcal |
---|---|
Vetten | 66.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 29.5 g |
Koolhydraten | 111.2 g |
waarvan suikers | 19.3 g |
Vezels | 9.6 g |
Eiwitten | g |
Zout | 5.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept