Voor deze cannelloni het ik koelverse vellen lasagne gebruikt die ik met een vulling van spinazie, paddenstoelen en roomkaas heb opgerold. Op de bodem van de schaal tomatensaus en over de cannelloni room en geraspte kaas.
In plaats van gemende paddenstoelen zijn kastanjechampignons ook lekker.
Heb je geen truffelolie? Gebruik dan 2 eetlepels zonnebloemolie.
De cannelloni kun je heel goed invriezen.
In plaats van gemende paddenstoelen zijn kastanjechampignons ook lekker.
Heb je geen truffelolie? Gebruik dan 2 eetlepels zonnebloemolie.
De cannelloni kun je heel goed invriezen.
Deze cannelloni bevat een mooie hoeveelheid groenten zoals spinazie en paddenstoelen, wat positief is voor de vezelinname en vitamines. Desondanks is de gezondheidsscore laag, omdat het gerecht erg calorierijk is en een zeer hoog gehalte aan verzadigd vet bevat door de ruime aanwezigheid van roomkaas, belegen kaas en slagroom. Daarnaast zijn de lasagnevellen waarschijnlijk van witte bloem, is er honing toegevoegd aan de saus en is het gerecht vermoedelijk ook zoutrijk door de kaas en het bouillonblokje. Het is daarom een gerecht om slechts incidenteel en met mate van te genieten.
Energie | 1235 kcal |
---|---|
Vetten | 66.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 29.5 g |
Koolhydraten | 111.2 g |
waarvan suikers | 19.3 g |
Vezels | 9.6 g |
Eiwitten | g |
Zout | 5.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept