Fusilli met veel lekkers uit slechts één pan

(Nog geen beoordelingen)

Een heel smakelijk eenpansgerecht met paprika, ui, knoflook, rode paprika, champignons, baby spinazie en pasta naar keuze. Romig en gegarneerd met bosui en grano padano.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    20 min
  • Totaal
    30 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Benodigdheden

  • Wok of hapjespan
  • Snijplank
  • Mes

Bereiding

  1. Stap 1 Verwarm bakproduct in een wok of hapjespan.
  2. Stap 2 Voeg de met peper bestrooide kip toe en bak in enkele minuten bruin en gaar. Haal uit de pan en zet opzij.
  3. Stap 3 Voeg zo nodig nog wat vetstof toe en fruit ui, peper, knoflook en paprika enkele minuten.
  4. Stap 4 Voeg de champignons en de el basilicum toe en bak ze enkele minuten mee.
  5. Stap 5 Voeg het water met het bouillonblokje toe evenals de room.
  6. Stap 6 Breng aan de kook en voeg de fusilli toe.
  7. Stap 7 Roer alles goed door en laat zachtjes circa 15 minuten pruttelen, totdat de pasta gaar is. Roer af en toe.
  8. Stap 8 Voeg kip en spinazie toe en laat de spinazie slinken.
  9. Stap 9 Serveer en garneer met bosui en grano padano.

Tip

Je kunt ook een halve paprika naar keuze toevoegen.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 210 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 16 augustus 2024

Tip

Je kunt ook een halve paprika naar keuze toevoegen.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 647 kcal
Vetten 26.6 g
waarvan verzadigde vetzuren 10 g
Koolhydraten 63.1 g
waarvan suikers 10.8 g
Vezels 5.9 g
Eiwitten 39.7 g
Zout 1.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account