Dit gerecht ben ik ooit op Smulweb geplaatst met shiitake. Helaas ben ik deze paddenstoel niet in Denemarken tegen gekomen en heb mijn toevlucht moeten nemen tot de meer bekende witte champignon. Een uitdaging, maar zeker ook lekker.
Mocht je shiitake gebruiken, wok ze dan tegelijk met het vlees.
Gehalveerde champignons os in plakjes even voorbakken.
Dit gerecht heeft weinig groente, ik heb er een salade van rauwkost bij geserveerd.
Nog beter om in de ochtenduren het vlees al in de marinade te zetten.
Mocht je shiitake gebruiken, wok ze dan tegelijk met het vlees.
Gehalveerde champignons os in plakjes even voorbakken.
Dit gerecht heeft weinig groente, ik heb er een salade van rauwkost bij geserveerd.
Nog beter om in de ochtenduren het vlees al in de marinade te zetten.
Energie | 607 kcal |
---|---|
Vetten | 14.6 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3 g |
Koolhydraten | 75.4 g |
waarvan suikers | 7.7 g |
Vezels | 4.6 g |
Eiwitten | 44.4 g |
Zout | 1.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept