Verse tonijnsteak met een tapenade van ansjovis, zwarte olijven, knoflook en kappertjes. Lekker met spaghetti aglio e olio (veel knoflook en olijfolie).
Ik kies ervoor de olie met de knoflook over de spaghetti te gieten en dan goed te mengen. Als je de spaghetti op de olie met knoflook doet dan blijft het meeste onderin de pan liggen.
Hou je nog wat van de tapenade over? Lekker door spaghetti of door een salade,
Ik kies ervoor de olie met de knoflook over de spaghetti te gieten en dan goed te mengen. Als je de spaghetti op de olie met knoflook doet dan blijft het meeste onderin de pan liggen.
Hou je nog wat van de tapenade over? Lekker door spaghetti of door een salade,
Energie | 874 kcal |
---|---|
Vetten | 26.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.6 g |
Koolhydraten | 77.5 g |
waarvan suikers | 2.9 g |
Vezels | 4 g |
Eiwitten | 78.9 g |
Zout | 2.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept