Deze pruimentaart heb ik gemaakt van cakedeeg met wat amandelmeel en kwetsen. Kwetsen zijn stevige pruimen dus erg geschikt om mee te bakken. Hier in Duitsland heel geliefd.
Lekker met slagroom.
Heb je de volgende dag of later nog wat van de taart over dan kun je de taart gerust nog een paar minuten weer in de Airfyer zetten. De taart smaakt dan weer helemaal vers.
Ook lekker met kersen, kruisbessen of appel.
Lekker met slagroom.
Heb je de volgende dag of later nog wat van de taart over dan kun je de taart gerust nog een paar minuten weer in de Airfyer zetten. De taart smaakt dan weer helemaal vers.
Ook lekker met kersen, kruisbessen of appel.
Energie | 356 kcal |
---|---|
Vetten | 17.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.1 g |
Koolhydraten | 46.5 g |
waarvan suikers | 30.7 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 5.7 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept