Deze heerlijke kaas en spek scones zijn in een handomdraai klaar in de airfryer. Ze zijn perfect als bijgerecht bij een hartige soep of als snack tussendoor. De combinatie van knapperige spek en smeuïge kaas maakt deze scones onweerstaanbaar lekker.
Deze scones zijn het lekkerst als ze nog warm zijn. Serveer ze met een klontje boter.
Gebruik bij voorkeur zo min mogelijk restdeeg om opnieuw uit te rollen. Hoe minder je het deeg bewerkt, hoe lichter en malser de scones worden.
Deze scones zijn het lekkerst als ze nog warm zijn. Serveer ze met een klontje boter.
Gebruik bij voorkeur zo min mogelijk restdeeg om opnieuw uit te rollen. Hoe minder je het deeg bewerkt, hoe lichter en malser de scones worden.
Deze scones met kaas en spek zijn een lekkernij die je beter niet te vaak eet als je op je gezondheid let. Ze bevatten namelijk een flinke hoeveelheid verzadigd vet afkomstig van de boter, kaas en het spek, en ook veel zout. Bovendien zijn ze gemaakt met witte bloem, waardoor ze weinig voedingsvezels bieden. Zie ze dus echt als een traktatie voor een speciale gelegenheid.
Energie | 182 kcal |
---|---|
Vetten | 8.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.1 g |
Koolhydraten | 20.4 g |
waarvan suikers | 0.9 g |
Vezels | 0.7 g |
Eiwitten | 6.5 g |
Zout | 0.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept