Hier worden we blij van. Een heerlijke taart met veel groente, 2 soorten gehakt en taugé. Op smaak gebracht met ui, knoflook, ketjap, sojasaus en wat sambal.
Bestrooi de boven kant eventueel met sesamzaad.
Een taart om ook groenterestjes in te verwerken. Gebruik groente, die je lekker vindt.
Knip de gekookte glasnoedels klein, dat eet gemakkelijker.
Bestrooi de boven kant eventueel met sesamzaad.
Een taart om ook groenterestjes in te verwerken. Gebruik groente, die je lekker vindt.
Knip de gekookte glasnoedels klein, dat eet gemakkelijker.
Deze loempiataart krijgt een 7 als gezondheidsscore. Het gerecht is rijk aan diverse groenten zoals prei, taugé en champignons, wat zorgt voor vitamines en vezels. Eiwitten komen van het gehakt en de eieren; kies bij voorkeur mager gehakt omdat half-om-halfgehakt vetter kan zijn. Filodeeg is een lichtere deegsoort, maar de toegevoegde sauzen zoals ketjap en sojasaus kunnen veel zout en suiker bevatten, dus gebruik deze met mate voor een gezondere balans.
Energie | 802 kcal |
---|---|
Vetten | 33.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.9 g |
Koolhydraten | 85.9 g |
waarvan suikers | 7.1 g |
Vezels | 3.5 g |
Eiwitten | 36.6 g |
Zout | 2.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Groetjes Lidy.