Geniet van een smaakvolle maaltijd met deze chili met zwarte bonen en varkenshaas. Laat de varkenshaas, groenten en bonen langzaam sudderen in een kruidige mix voor een heerlijk stevige chili.
Ook lekker met een beetje geraspte kaas en zure room.
Ook lekker met een beetje geraspte kaas en zure room.
Energie | 245 kcal |
---|---|
Vetten | 3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 32 g |
waarvan suikers | 3 g |
Vezels | 13 g |
Eiwitten | 24 g |
Zout | 2.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept
Dit gerecht heeft ons uitstekend gesmaakt. Ik heb wat moeten stoeien met de hoeveelheden
voor ons tweetjes. Toegevoegd een hele paprika, een hele ui , 200 gram varkenshaas , de kruiden naar eigen smaak , 300 gram zwarte bonen en uiteraard mijn snelle favo salsa.
Geserveerd met wat rijst en een klodder Griekse Yoghurt.
Bovendien slechts 2 uur en een kwartier laten stoven.
Voor ons een blijvertje.
Dank jullie wel. Groetjes Lidy.
Wat leuk om te horen dat het heeft gesmaakt! Hopelijk hebben anderen zonder slowcooker ook wat aan jouw ervaring. Ook bedankt voor de mooie foto's!
ik bezit helaas geen slowcooker. Is dit gerecht ook in een stoofpan te bereiden ? Zo ja, hoeveel stoof tijd moet ik dan aanhouden?
Groetjes Lidy.
Ja hoor dat kan zeker! Eerst even de ui op middelhoog vuur bakken. Daarna nog even kort de paprika meebakken en vervolgens alle kruiden eventjes meebakken. Daarna het vlees kort aanbraden. Daarna kun je alle overige ingredienten toevoegen en vervolgens 2 uur met deksel erop laten sudderen (niet te zacht) en daarna nog 2 uurtjes (ook met deksel) op lager vuur laten sudderen. Dus in totaal 4 uur.
We zijn benieuwd hoe het heeft gesmaakt!