Deze goulash is gemaakt met gehakballetjes, paprika, champignons en cherrytomaatjes uit blik. Gewoon een dagelijks gerecht, dat je kunt opdienen met pasta, rijst, aardappeltjes of brood.
Dit gerecht is goed op voorhand te maken.
Hou je van pittig? Voeg dan wat sambal badjak toe.
Dit gerecht is goed op voorhand te maken.
Hou je van pittig? Voeg dan wat sambal badjak toe.
Deze kleurige goulash scoort goed dankzij de royale hoeveelheid groenten zoals paprika, champignons, ui en tomaat; dit levert veel vezels, vitaminen en mineralen. Het gerecht bevat eiwitten uit het gehakt. Aandachtspunten zijn het gebruik van (gemengd) gehakt, dat vetter kan zijn, de bereiding met bakken in boter/olie en de toevoeging van paneermeel en bloem. Voor een nog gezondere maaltijd, kies magerder gehakt en gebruik minder vet bij het bakken.
Energie | 480 kcal |
---|---|
Vetten | 29.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13.2 g |
Koolhydraten | 31.5 g |
waarvan suikers | 5.9 g |
Vezels | 4 g |
Eiwitten | 24.2 g |
Zout | 0.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept