Een snelle, gezonde en lekkere maaltijd van witte bonen uit een pot met verse stukjes paprika, rode ui, knoflook en olijven. Gegrilde verse tonijnsteaks smaken er heerlijk bij.
Ik heb de steaks gegrild in een contactgrill maar het kan ook in een grillpan of of een grillplaat.
De tonijnsteaks moeten doorbakken zijn maar bak ze niet te lang want dan worden ze droog,
Ik heb de steaks gegrild in een contactgrill maar het kan ook in een grillpan of of een grillplaat.
De tonijnsteaks moeten doorbakken zijn maar bak ze niet te lang want dan worden ze droog,
Dit recept is zeer gezond dankzij de eiwitrijke combinatie van witte bonen en gegrilde tonijn, aangevuld met een ruime hoeveelheid groenten zoals paprika en ui, en gezonde vetten uit olijfolie. De maaltijd levert veel vezels, vitaminen en mineralen. Kleine minpuntjes zijn het gebruik van tomatenketchup (suiker/zout) en de potentiële hoeveelheid zout uit de bonen in pot en olijven, hoewel het spoelen van de bonen dit laatste helpt te verminderen.
Energie | 1190 kcal |
---|---|
Vetten | 36.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.1 g |
Koolhydraten | 117 g |
waarvan suikers | 11.5 g |
Vezels | 28.8 g |
Eiwitten | 102 g |
Zout | 1.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept