Spätzle hebben we leren eten tijdens onze wintersportvakanties in Oostenrijk. Daar werden ze vooral gegeten met kaas en gebakken uien. Ik heb er inmiddels mijn eigen creatie van gemaakt die wel heel erg in de smaak valt en die ik zeker nog heel vaak zal maken. Ik gebruik het liefst verse spätzle uit het koelvak van de supermarkt.
In plaats van spätzle kun je ook een andere pastasoort gebruiken. Wij eten hier altijd een groene salade bij.
In plaats van spätzle kun je ook een andere pastasoort gebruiken. Wij eten hier altijd een groene salade bij.
Energie | 835 kcal |
---|---|
Vetten | 47.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 21.4 g |
Koolhydraten | 65.1 g |
waarvan suikers | 5.8 g |
Vezels | 4.5 g |
Eiwitten | 38.7 g |
Zout | 3.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept