Filodeeg in de vorm en op de bodem woknoedels. Daarop een Aziatisch mengel van kippendij, ui, knoflook, wortel, bleekselderij, kerrie, een rode peper, dit ingekookt met ketjap, azijn en basterdsuiker, op smaak gemaakt met snijselderij, peper en een snufje zout. Heel lekker met de Romige zoet-zure komkommersalade met rode ui voor extra groente.
Maak in de ochtenduren alvast de vulling. Warm even op als je de taart opbouwt.
* Verwijder de hinderlijke draden van de bleekselderij.
Maak in de ochtenduren alvast de vulling. Warm even op als je de taart opbouwt.
* Verwijder de hinderlijke draden van de bleekselderij.
Energie | 833 kcal |
---|---|
Vetten | 39.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 17.4 g |
Koolhydraten | 91.5 g |
waarvan suikers | 27.3 g |
Vezels | 7.1 g |
Eiwitten | 26 g |
Zout | 5.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept