Deze gemakkelijke zoet-zure komkommer salade is een ideaal bijgerecht om bij veel gerechten te serveren. Of het nu een zomerse bbq, lunch of avondmaaltijd betreft. Even in een marinade van azijn, suiker en water laten staan, afgieten, uitdruipen en door yoghurt roeren. Op smaak maken met peper en zout en klaar.
In de bereidingstijd van dit recept is de marinade tijd NIET meegerekend.
Proeven aan de marinade is essentieel. Zo maak je exact voor jou de juiste zoet-zuur combinatie.
Neem eventueel de helft van een grote rode ui.
In de bereidingstijd van dit recept is de marinade tijd NIET meegerekend.
Proeven aan de marinade is essentieel. Zo maak je exact voor jou de juiste zoet-zuur combinatie.
Neem eventueel de helft van een grote rode ui.
Energie | 122 kcal |
---|---|
Vetten | 1.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0.5 g |
Koolhydraten | 25.3 g |
waarvan suikers | 23 g |
Vezels | 0.8 g |
Eiwitten | 2.7 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept