De bodem van deze overheerlijke quiche bestaat uit bladerdeeg. De uien worden vooraf gekaramelliseerd in een koekenpan en vormen samen met de kaas, eieren en crème fraîche de vulling.
Je kunt natuurlijk ook koelvers bladerdeeg van een rol gebruiken.
Alleen rode of alleen witte uien is (misschien) net zo lekker.
Kies de kaas die jij lekker vindt.
Je kunt natuurlijk ook koelvers bladerdeeg van een rol gebruiken.
Alleen rode of alleen witte uien is (misschien) net zo lekker.
Kies de kaas die jij lekker vindt.
Energie | 704 kcal |
---|---|
Vetten | 44 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 24.44 g |
Koolhydraten | 45.4 g |
waarvan suikers | 9.7 g |
Vezels | 3.9 g |
Eiwitten | 27 g |
Zout | 2.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept