Deze Thaise kip uit de slowcooker is een recept dat supermakkelijk te maken is. Begin 's ochtends met dit gerecht, en het is klaar wanneer je thuiskomt. Voeg je favoriete rijst toe. In dit recept zijn kippendijen beter dan borstvlees, dat uitdroogt in de slowcooker. De kracht van de hete salsa neemt af tijdens het koken, dus het gerecht is niet te pittig.
Je kunt gewone kokosmelk gebruiken in plaats van de lichte versie, en gladde pindakaas in plaats van de variant met stukjes.
Je kunt gewone kokosmelk gebruiken in plaats van de lichte versie, en gladde pindakaas in plaats van de variant met stukjes.
Energie | 562 kcal |
---|---|
Vetten | 36 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9 g |
Koolhydraten | 14 g |
waarvan suikers | 5 g |
Vezels | 4 g |
Eiwitten | 48 g |
Zout | 2.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept