Nasi goreng het dagelijks gerecht, dat snel te maken is en vele soorten van bereiding kent, is bij velen een geliefd gerecht. Het W.W.Web is ermee overspoeld en allemaal anders. Een gerecht om je creativiteit te prikkelen.
Zet sambal en of ketjap voor de liefhebber op tafel.
Geef ieder een bakje kroepoek en of geroosterde pinda's.
In de bereidingstijd is de kooktijd van de rijst en de afkoeltijd niet meegerekend.
Stiekem verdween dat stukje prei en het overgebleven deel van de Chinese kool Lekker :) in deze nasi.
Omdat er wat weinig groente in dit gerecht zit, heb ik er wat zoetzure kommersalade bij gemaakt.
Zet sambal en of ketjap voor de liefhebber op tafel.
Geef ieder een bakje kroepoek en of geroosterde pinda's.
In de bereidingstijd is de kooktijd van de rijst en de afkoeltijd niet meegerekend.
Stiekem verdween dat stukje prei en het overgebleven deel van de Chinese kool Lekker :) in deze nasi.
Omdat er wat weinig groente in dit gerecht zit, heb ik er wat zoetzure kommersalade bij gemaakt.
Energie | 666 kcal |
---|---|
Vetten | 18.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.7 g |
Koolhydraten | 98.3 g |
waarvan suikers | 16.2 g |
Vezels | 4.5 g |
Eiwitten | 26.5 g |
Zout | 3.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept