Zalm wordt gemarineerd in deTeriyakisaus en in de oven gebakken. Ondertussen kookt de rijst en gaan er rode peper, rode ui peultjes en tomaatjes in de wok. Binnen 30 minuten staat dit heerlijke, gezonde gerecht op tafel.
Het blancheerwater kun je opvangen om aangevuld met water de rijst in gaar te koken.
Kies peterselie als je niet van koriander houdt.
Het blancheerwater kun je opvangen om aangevuld met water de rijst in gaar te koken.
Kies peterselie als je niet van koriander houdt.
Energie | 605 kcal |
---|---|
Vetten | 22.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.4 g |
Koolhydraten | 65.3 g |
waarvan suikers | 11.6 g |
Vezels | 4.4 g |
Eiwitten | 34.2 g |
Zout | 3.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept