Deze overheerlijke curry heb ik gemaakt van kabeljauwhaasjes. De kabeljauw, die in stukken is gesneden, wordt als eerste gebakken. Dan maak je de saus. De stukken kabeljauw gaan daarna terug in de saus. De curry wordt opgediend met rijst.
Een andere rijstsoort is natuurlijk ook prima. Maar het kleverige van de pandanrijst verhoogt de smaak van de curry.
In plaats van gehakte peterselie is koriander voor de liefheb(st)er misschien nog lekkerder.
Je kunt dit gerecht ook met kipfilet maken.
Een andere rijstsoort is natuurlijk ook prima. Maar het kleverige van de pandanrijst verhoogt de smaak van de curry.
In plaats van gehakte peterselie is koriander voor de liefheb(st)er misschien nog lekkerder.
Je kunt dit gerecht ook met kipfilet maken.
Energie | 669 kcal |
---|---|
Vetten | 22.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 11.8 g |
Koolhydraten | 82.8 g |
waarvan suikers | 22.4 g |
Vezels | 7.7 g |
Eiwitten | 35.4 g |
Zout | 1.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept