Wraphapjes met carpaccio, rucola en pesto

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Ik had nog een pakje carpaccio over van Kerstmis dus dit lekkere hapje gemaakt. Wraps insmeren met een mengsel van mayonaise en pesto. Daarop de carpaccio verdelen en flinke pluk aangemaakte rucola. Wat Parmezaanse kaas en pijnboompitten erover verdelen en wraps in 3 stukken verdelen.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    10 min
  • Totaal
    15 min

Ingrediënten

Aantal porties:
3

Benodigdheden

  • Koekenpan
  • Serveerschaal

Bereiding

  1. Stap 1 Haal de carpaccio een half uur voor gebruik uit de koelkast zodat de plakjes beter loskunnen komen. Verwarm de wraps kort in een koekenpan en laat afkoelen.
    1. carpaccio 125 g
    2. tortilla wrap 2 st
  2. Stap 2 Meng de pesto met de mayonaise en smeer beide wraps er aan één zijde mee in,
    1. groene pesto 1 el
    2. mayonaise 1 el
  3. Stap 3 Verdeel de carpaccio over de ingesmeerde wraps en strooi er wat zwarte peper over.
    1. peper
  4. Stap 4 Klop de balsamicoazijn en de olijfolie door elkaar en meng dit met de rucola. Verdeel de rucola over de carpaccio op de wraps. Verdeel de kaas en de pijnboompitten erover.
    1. witte balsamicoazijn 1 el
    2. olijfolie 2 el
    3. rucola 30 g
    4. parmezaanse kaasvlokjes
    5. pijnboompitten
  5. Stap 5 Rol beide wraps stevig op. Snij de wraps in 3 stukken. Druppel wat olijfolie over de wraps en serveer.
    1. olijfolie
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

In plaats van carpaccio is bressaola of rosbief ook lekker in dit wrap-hapje.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 47 keer bekeken
  • 1 keer bewaard
  • 2 januari 2025

Tip

In plaats van carpaccio is bressaola of rosbief ook lekker in dit wrap-hapje.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 409 kcal
Vetten 29.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 6.4 g
Koolhydraten 24 g
waarvan suikers 1.4 g
Vezels 4.1 g
Eiwitten 13.8 g
Zout 0.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account