Dit Japanse recept is een geliefd gerecht dat heerlijk mild en hartig is. Met malse stukjes rundvlees en een rijke, fluweelachtige saus valt het bij iedereen in de smaak. Perfect voor een gezellige maaltijd tijdens de koude maanden!
Het karameliseren van de uien zorgt voor een zoetere en rijkere smaak.
Stoof het rundvlees langzaam en op laag vuur, zodat die lekker mals wordt.
Voeg de aardappelen 15 minuten voor het serveren toe om te voorkomen dat ze te zacht worden.
Het karameliseren van de uien zorgt voor een zoetere en rijkere smaak.
Stoof het rundvlees langzaam en op laag vuur, zodat die lekker mals wordt.
Voeg de aardappelen 15 minuten voor het serveren toe om te voorkomen dat ze te zacht worden.
Energie | 426 kcal |
---|---|
Vetten | 20 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 10 g |
Koolhydraten | 28 g |
waarvan suikers | 10 g |
Vezels | 4 g |
Eiwitten | 23 g |
Zout | 2.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept