Het bladerdeeg (uit de koeling) heb ik voorgebakken met een mengsel van room met truffeltapenade. Zodra het bladerdeeg was afgekoeld heb ik het belegd met plakjes carpaccio, rucola, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten. Erg lekker als voorgerecht of als borrelhapje.
Je kunt het voorgebakken bladerdeeg ook in kleinere stukken verdelen als borrelhapje.
Neem bresaola in plaats van carpaccio.
In plaats van clotted cream kun je ook crème fraîche of roomkaas gebruiken. (roomkaas ook iets verdunnen met melk)
Je kunt het voorgebakken bladerdeeg ook in kleinere stukken verdelen als borrelhapje.
Neem bresaola in plaats van carpaccio.
In plaats van clotted cream kun je ook crème fraîche of roomkaas gebruiken. (roomkaas ook iets verdunnen met melk)
Energie | 435 kcal |
---|---|
Vetten | 35.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 13.6 g |
Koolhydraten | 17.6 g |
waarvan suikers | 1 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 12.1 g |
Zout | 0.6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept