De zalmfilet (zonder huid) wordt een (half)-uurtje gemarineerd in een mengsel van sherry, sojasaus en sesamolie. Daarna gaat de zalmfilet met een laagje panko gemengd met lente-uitjes, rode peper en sesamolie ongeveer 15 minuten in de oven.
Wij hebben dit gegeten met spaghetti aglio-e-olio en een salade.
In plaats van rode peper kun je ook sambal oelek gebruiken (hoeveelheid naar smaak).
Wij hebben dit gegeten met spaghetti aglio-e-olio en een salade.
In plaats van rode peper kun je ook sambal oelek gebruiken (hoeveelheid naar smaak).
Energie | 349 kcal |
---|---|
Vetten | 24.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.7 g |
Koolhydraten | 5 g |
waarvan suikers | 0.8 g |
Vezels | 0.6 g |
Eiwitten | 25.9 g |
Zout | 1.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept