Stamppot saai? Echt niet. Deze stamppot met paksoi en Chinese kool kreeg een Aziatische twist door toevoeging van rode peper, ketjap, kokosmelk en kerrie en smaakt ontzettend lekker met de gebakken vega balletjes met rode ui en ketjap.
De paksoi die ik had gekocht woog slechts 179 gram minus wat afval hield ik 150 gram schone paksoi over. Te weinig voor een gezond gerecht. Gelukkig lag in de koelkast nog een halve Chinese kool, waarvan ik 150 gram heb gebruikt.
Voel je vrij om naar eigen smaak rundergehakt balletjes of balletjes van h.o.h gehakt toe te voegen.
De paksoi die ik had gekocht woog slechts 179 gram minus wat afval hield ik 150 gram schone paksoi over. Te weinig voor een gezond gerecht. Gelukkig lag in de koelkast nog een halve Chinese kool, waarvan ik 150 gram heb gebruikt.
Voel je vrij om naar eigen smaak rundergehakt balletjes of balletjes van h.o.h gehakt toe te voegen.
Energie | 640 kcal |
---|---|
Vetten | 29.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 9.2 g |
Koolhydraten | 67.4 g |
waarvan suikers | 20.4 g |
Vezels | 11.1 g |
Eiwitten | 28.8 g |
Zout | 3.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept