Portobello ! Het klinkt heel chic, maar in feite is een portobello niets anders dan een joekel van een kastanjechampignon. En vanwege zijn formaat en wat vlezige structuur uitermate geschikt om te vullen met van alles en nog wat.
* Je kunt ervoor kiezen om de steeltjes klein te hakken en aan het gehaktmengsel toe te voegen.
Je kunt de vulling ook maken met 200 gram runder of 200 gram h.o.h gehakt. Hou je niet van gerookt paprikapoeder neem dan de milde variant, of maak het gehakt aan met kruiden die je lekker vindt.
Deze schotel is geheel voor te bereiden, zodat als je wilt eten de schaal alleen maar 20 minuten in de oven geschoven hoeft te worden.
* Je kunt ervoor kiezen om de steeltjes klein te hakken en aan het gehaktmengsel toe te voegen.
Je kunt de vulling ook maken met 200 gram runder of 200 gram h.o.h gehakt. Hou je niet van gerookt paprikapoeder neem dan de milde variant, of maak het gehakt aan met kruiden die je lekker vindt.
Deze schotel is geheel voor te bereiden, zodat als je wilt eten de schaal alleen maar 20 minuten in de oven geschoven hoeft te worden.
Energie | 378 kcal |
---|---|
Vetten | 28.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 12.2 g |
Koolhydraten | 5.9 g |
waarvan suikers | 2.3 g |
Vezels | 1.1 g |
Eiwitten | 24.9 g |
Zout | 1.5 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept