In de risotto zitten geweekte gedroogde paddenstoelen (funghi porcini), shiitake en kastanjechampignons. Om de risotto nog lekkerder te maker heb ik er wat paddenstoelen-truffeltapenade en geraspte Pecorinokaas aan toegevoegd. Dit is smullen !
In plaats van Pecorino is vers geraspte Parmezaanse kaas ook lekker.
Je kunt allerlei soorten paddenstoelen gebruiken.
In plaats van Pecorino is vers geraspte Parmezaanse kaas ook lekker.
Je kunt allerlei soorten paddenstoelen gebruiken.
Energie | 498 kcal |
---|---|
Vetten | 18.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.1 g |
Koolhydraten | 67.4 g |
waarvan suikers | 2.6 g |
Vezels | 1.8 g |
Eiwitten | 12 g |
Zout | 1.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept