Gemengde sla met dunne plakjes rosbief, dressing met groene pesto, pijnboompitten en dunne plakjes Pecorino. Verrukkelijk voorgerecht, eenvoudig te maken.
Gebruik in plaats van gemengde sla rucola. Nog lekkerder.
De salade kun je pas kort voor het eten maken. Zorg dat de pijnboompitten geroosterd zijn, de lente-uitjes in kleine ringetjes en de dressing klaar is. Dan staat de salade in een mum van tijd op tafel.
Hou je niet van olijven? Laat die dan weg.
Gebruik in plaats van gemengde sla rucola. Nog lekkerder.
De salade kun je pas kort voor het eten maken. Zorg dat de pijnboompitten geroosterd zijn, de lente-uitjes in kleine ringetjes en de dressing klaar is. Dan staat de salade in een mum van tijd op tafel.
Hou je niet van olijven? Laat die dan weg.
Energie | 423 kcal |
---|---|
Vetten | 34.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.4 g |
Koolhydraten | 11.3 g |
waarvan suikers | 5.3 g |
Vezels | 1.8 g |
Eiwitten | 17.9 g |
Zout | 2.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept