De opgerolde plakjes bresaola zijn gevuld met Romainesla in een heerlijke dressing. De rolletjes zijn gegarneerd met vers geraspte Pecorini, beetje pesto en geroosterde pijnboompitten.
Bresaola is luchtgedroogd rundvlees afkomstig uit Noord-Italië. Het vlees wordt gemarineerd in zout, peper en kruiden zoals rozemarijn en tijm. Vervolgens wordt het vlees gedurende lange tijd gedroogd.
Het lijkt wat op rookvlees maar is steviger en minder zout van smaak.
Bresaola is luchtgedroogd rundvlees afkomstig uit Noord-Italië. Het vlees wordt gemarineerd in zout, peper en kruiden zoals rozemarijn en tijm. Vervolgens wordt het vlees gedurende lange tijd gedroogd.
Het lijkt wat op rookvlees maar is steviger en minder zout van smaak.
Energie | 332 kcal |
---|---|
Vetten | 21.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.1 g |
Koolhydraten | 15 g |
waarvan suikers | 8.2 g |
Vezels | 6.5 g |
Eiwitten | 16.2 g |
Zout | 1.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept