Panini met warm gerookte zalm en roomkaas met knoflook en kruiden

(Nog geen beoordelingen)

De panini wordt aan beide zijden ingesmeerd met kruidenroomkaas met knoflook (bijv. boursin, paturain, bressot) en belegd met warm gerookte zalm. Daarna in de contactgrill of onder de ovengrill. Heerlijk.

  • Voorbereiding
    5 min
  • Bereiding
    5 min
  • Totaal
    10 min

Ingrediënten

Aantal porties:
1

Benodigdheden

  • Contactgrill of ovengrill

Bereiding

  1. Stap 1 Verwarm de contactgrill of ovengrill voor.
  2. Stap 2 Snij de panini dwars door en smeer een dikke laag kruidenroomkaas aan beide zijden.
  3. Stap 3 Verdeel een dikke laag warm gerookte zalm over de kruidenroomkaas.
  4. Stap 4 Leg de panini in de contactgrill of onder de ovengrill tot de panini een beetje bruine kleur heeft gekregen en de zalm warm is geworden.

Tip

In plaats van warm gerookte zalm is een plakje gerookte zalm ook lekker.

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 58 keer bekeken
  • 2 keer bewaard
  • 19 november 2024

Tip

In plaats van warm gerookte zalm is een plakje gerookte zalm ook lekker.

Voedingswaarden

Per portie
Energie 439 kcal
Vetten 11 g
waarvan verzadigde vetzuren 4.3 g
Koolhydraten 55.4 g
waarvan suikers 5.3 g
Vezels 2.1 g
Eiwitten 26.1 g
Zout 5.1 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account