Kippendijen en groente even voorgegaard en vervolgens in een heerlijke saus gaar gestoofd. Wat ananas erbij en gegarneerd met wat bosui, dat is genieten van een fijn Aziatisch gerecht, dat heel eenvoudig te maken is.
Het lekkerste is verse ananas, maar dan heb je weinig sap. Ik heb daarom een halve ananas gebruikt en het sap van een klein blikje op eigen sap.
De rest van de ananas gaat in een fruitsalade als toetje.
Is wat weinig groente voor 4 personen. Serveer eventueel met wat peultjes of sperzieboontjes of zoetzure komkommer.
Saus te dun? Voeg dan een maizenapapje toe, voordat je de ananas gaat toevoegen.
Het lekkerste is verse ananas, maar dan heb je weinig sap. Ik heb daarom een halve ananas gebruikt en het sap van een klein blikje op eigen sap.
De rest van de ananas gaat in een fruitsalade als toetje.
Is wat weinig groente voor 4 personen. Serveer eventueel met wat peultjes of sperzieboontjes of zoetzure komkommer.
Saus te dun? Voeg dan een maizenapapje toe, voordat je de ananas gaat toevoegen.
Energie | 805 kcal |
---|---|
Vetten | 35.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.6 g |
Koolhydraten | 103.4 g |
waarvan suikers | 34.5 g |
Vezels | 3.7 g |
Eiwitten | 19.2 g |
Zout | 0.8 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept