Hamlappen zijn de meest malse varkenslappen en ideaal voor dit gerecht. Het vlees even bruin bakken en vervolgens worden alle andere ingrediënten toegevoegd. Deksel op de pan en stoven maar. Lekker met atjar en wat kroepoek. Of zoetzure komkommer.
***Geen rijstazijn in huis? Geen nood. Maak een vervangend mengseltje van witte azijn en sojasaus. Of een combinatie van appelciderazijn en witte wijn. Of witte balsamicoazijn verdunnen met een beetje water.
Ook lekker met wat atjar tjampoer of zure komkommerschijfjes.
Hou je van pittig, kies dan een halve tl sambal oelek.
***Geen rijstazijn in huis? Geen nood. Maak een vervangend mengseltje van witte azijn en sojasaus. Of een combinatie van appelciderazijn en witte wijn. Of witte balsamicoazijn verdunnen met een beetje water.
Ook lekker met wat atjar tjampoer of zure komkommerschijfjes.
Hou je van pittig, kies dan een halve tl sambal oelek.
Energie | 299 kcal |
---|---|
Vetten | 11.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.1 g |
Koolhydraten | 28.1 g |
waarvan suikers | 22.9 g |
Vezels | 1.3 g |
Eiwitten | 22.4 g |
Zout | 3.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept