Een heldere runderbouillon Koreaans gekruid met sojasaus en sesamolie, gevuld met lente-uitjes, taugé, knoflook en reepjes rosbief (vleeswaar).
Ook lekker met kippenbouillon en kleine stukjes kipfilet die je eerst laat marineren en daarna garen in de bouillon. Daarna volg je het recept.
Doe een schepje gare rijst in de soep.
Ook lekker met kippenbouillon en kleine stukjes kipfilet die je eerst laat marineren en daarna garen in de bouillon. Daarna volg je het recept.
Doe een schepje gare rijst in de soep.
Energie | 141 kcal |
---|---|
Vetten | 6.1 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.4 g |
Koolhydraten | 5.5 g |
waarvan suikers | 1.7 g |
Vezels | 0.4 g |
Eiwitten | 16.6 g |
Zout | 3.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept