De zalm wordt gemarineerd in een mengsel van honing, mosterd, dille en een snufje zout en peper. Vervolgens in een beetje roomboter gebakken en dan in de saus met room en mosterd, sjalot en knoflook gelegd met beetgaar gekookte sperzieboontjes en afgewerkt met kappertjes.
Lekker met knapperig brood om de saus mee op te dippen.
Neem de verfijnde aspergetips in plaats van sperzieboontjes voor een stressloos kerstgerecht.
Lekker met knapperig brood om de saus mee op te dippen.
Neem de verfijnde aspergetips in plaats van sperzieboontjes voor een stressloos kerstgerecht.
Energie | 700 kcal |
---|---|
Vetten | 53.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 26.5 g |
Koolhydraten | 27.2 g |
waarvan suikers | 18.2 g |
Vezels | 5.2 g |
Eiwitten | 31.8 g |
Zout | 2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept