Appelazijn is een zeer smaakvolle toevoeging aan je salades. Het is zeer eenvoudig om het te maken en je hebt slechts 3 ingrediënten nodig. Uiteraard appels, suiker, water en EEN MAAND GEDULD. De azijn is heel lang houdbaar. Ik heb mijn bio appeltjes voor deze azijn gebruikt Het vruchtvlees is roze vandaar kleur. Zie Appeltaart jam met pecannoten.
Deze appelazijn blijft licht troebel en kun je natuurlijk niet vergelijken met de appelazijn uit de winkel. De smaak is echter heerlijk.
Als je een appeltaart maakt, bewaar eventueel de schillen en de klokhuizen en ga als zoals beschreven te werk.
Deze azijn is minder lekker voor consumptie, maar ideaal voor van alles en nog wat.
Ik heb strookjes gekocht om de zuurgraad te meten. Zie foto.
30 porties is een fictief getal.
Zoek dan op: 30 verrassende manieren om appelazijn te gebruiken.
Deze appelazijn blijft licht troebel en kun je natuurlijk niet vergelijken met de appelazijn uit de winkel. De smaak is echter heerlijk.
Als je een appeltaart maakt, bewaar eventueel de schillen en de klokhuizen en ga als zoals beschreven te werk.
Deze azijn is minder lekker voor consumptie, maar ideaal voor van alles en nog wat.
Ik heb strookjes gekocht om de zuurgraad te meten. Zie foto.
30 porties is een fictief getal.
Zoek dan op: 30 verrassende manieren om appelazijn te gebruiken.
Energie | 3 kcal |
---|---|
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 0.1 g |
waarvan suikers | 0.1 g |
Vezels | 0 g |
Eiwitten | 0 g |
Zout | 0 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept