Witlof-gehaktschotel Indisch gekruid

Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Zo lust iedereen witlof !! Gehakt rul gebakken, reepjes witlof meegebakken en gekruid met ketjap en sambal.

  • Voorbereiding
    10 min
  • Bereiding
    15 min
  • Totaal
    25 min

Ingrediënten

Aantal porties:
2

Benodigdheden

  • Wok of hapjespan

Bereiding

  1. Stap 1 Verhit de olie in de pan en bak hierin het gehakt rul en bruin.
  2. Stap 2 Voeg de in ringen gesneden witlof hieraan toe en bak de witlof mee tot beetgaar. Regelmatig omscheppen.
  3. Stap 3 Maak de witlof op smaak met ketjap, sambal, peper, zout en een klein scheutje gembersiroop (optioneel).
Heeft het gesmaakt?
(Nog geen beoordelingen)

Tip

Wij hebben deze witlof gegeten met aardappelpuree met gebakken Indische uitjes (eigen recept).

Deel jouw kookkunsten

Heb je plezier gehad tijdens het koken?
Deel een foto van je eindresultaat en laat zien wat je in huis hebt!

Stuur jouw foto in
  • 395 keer bekeken
  • 3 keer bewaard
  • 23 oktober 2024

Tip

Wij hebben deze witlof gegeten met aardappelpuree met gebakken Indische uitjes (eigen recept).

Voedingswaarden

Per portie
Energie 457 kcal
Vetten 32.7 g
waarvan verzadigde vetzuren 10.6 g
Koolhydraten 16.4 g
waarvan suikers 7.2 g
Vezels 8.9 g
Eiwitten 25.8 g
Zout 2.5 g

Jouw mening telt!

Laat een smakelijke reactie achter op dit recept

Al een account? Log hier in.
Reageren zonder account