Dit recept is een heerlijke, vezelrijke en veganistische maaltijd. Het bereiden in een slowcooker maakt het niet alleen eenvoudig, maar zorgt er ook voor dat de smaken zich goed ontwikkelen.
Je kunt de curry gemakkelijk invriezen, inclusief de rijst. Verdeel alles in porties in diepvriesbestendige bakjes. Volledig laten afkoelen in de koelkast en daarna overbrengen naar de vriezer.
Gebruik een slowcooker van 6 liter voor deze hoeveelheid linzen.
Je kunt de curry gemakkelijk invriezen, inclusief de rijst. Verdeel alles in porties in diepvriesbestendige bakjes. Volledig laten afkoelen in de koelkast en daarna overbrengen naar de vriezer.
Gebruik een slowcooker van 6 liter voor deze hoeveelheid linzen.
Energie | 507 kcal |
---|---|
Vetten | 9.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 7.7 g |
Koolhydraten | 87 g |
waarvan suikers | 6.2 g |
Vezels | 17 g |
Eiwitten | 17 g |
Zout | 1.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept