Romanesco is een familielid van bloemkool en broccoli. Wij eten dit regelmatig. De romanesco met de ansjovis-olijvensaus smaakte ons uitstekend. We gaan dit zeker vaker eten.
De chilivlokken kun je weglaten als je niet van erg pittig houdt.
Snij de ansjovis vooraf in kleine stukken, dan smelt de vis sneller.
Ook lekker met wat fijn gesneden gedroogde tomaatjes op olie.
De chilivlokken kun je weglaten als je niet van erg pittig houdt.
Snij de ansjovis vooraf in kleine stukken, dan smelt de vis sneller.
Ook lekker met wat fijn gesneden gedroogde tomaatjes op olie.
Energie | 123 kcal |
---|---|
Vetten | 8.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.3 g |
Koolhydraten | 7.7 g |
waarvan suikers | 2.4 g |
Vezels | 3 g |
Eiwitten | 5.2 g |
Zout | 1.2 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept