In deze lekkere romige aardappelpuree heb ik gebakken koningsoesterzwammen en champignons verwerkt. De aardappelpuree is romig door de crème fraîche die ik erin verwerkt heb.
Lekker als bijgerecht bij bijvoorbeeld de gekaramelliseerde witlof, maar ook als vegetarisch hoofdgerecht. Je kunt de aardappel-paddenstoelenpuree ook overdoen in een ovenschaal. Bestrooien met kaas en nog even in de oven gratineren.
Lekker als bijgerecht bij bijvoorbeeld de gekaramelliseerde witlof, maar ook als vegetarisch hoofdgerecht. Je kunt de aardappel-paddenstoelenpuree ook overdoen in een ovenschaal. Bestrooien met kaas en nog even in de oven gratineren.
Energie | 298 kcal |
---|---|
Vetten | 15.8 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 8 g |
Koolhydraten | 31.3 g |
waarvan suikers | 4 g |
Vezels | 4.7 g |
Eiwitten | 6.9 g |
Zout | 0.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept