Wij eten heel graag verse tonijnsteak. De vis is snel klaar. Je kunt de tonijn kort bakken of grillen. Ik heb de tonijn vooraf gemarineerd en in de contactgrill gegrild. In één woord HEERLIJK.
De tonijn kan ook in de pan gebakken worden.
Erg lekker met tomaat-kappertjessaus.
De tonijn kan ook in de pan gebakken worden.
Erg lekker met tomaat-kappertjessaus.
Dit recept voor gegrilde tonijn is een fantastische en gezonde keuze! Tonijn zit boordevol hoogwaardige eiwitten en essentiële omega-3 vetzuren, wat bijdraagt aan een gezond hart en brein. De marinade, met gezonde olijfolie, verse citroen, knoflook en kruiden, zorgt voor een heerlijke smaak zonder ongezonde toevoegingen. Bovendien is grillen een magere kooktechniek die de goede eigenschappen van de vis behoudt. Voor een optimale gezondheidsscore, gebruik zout met mate.
Energie | 369 kcal |
---|---|
Vetten | 13 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1.4 g |
Koolhydraten | 0.8 g |
waarvan suikers | 0.1 g |
Vezels | 0.2 g |
Eiwitten | 60.6 g |
Zout | 0.7 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept