Deze tomaat-kappertjessaus is niet alleen erg lekker bij gegrilde vis, maar ook bij pasta.
Kan ook met gedroogde tijm of oregano.
In plaats van tomatenpolpa ook lekker met verse rijpe tomatenblokjes.
Deze saus smaakt lekker bij mijn gegrilde tonijnsteaks, maar ook bij andere gebakken vissoorten.
Kan ook met gedroogde tijm of oregano.
In plaats van tomatenpolpa ook lekker met verse rijpe tomatenblokjes.
Deze saus smaakt lekker bij mijn gegrilde tonijnsteaks, maar ook bij andere gebakken vissoorten.
Deze tomaten-kappertjessaus scoort goed op gezondheid dankzij de basis van tomaten, olijfolie, knoflook en kruiden. Tomaten zitten vol goede stoffen zoals lycopeen, terwijl olijfolie gezonde vetten levert. De kruiden en knoflook geven veel smaak zonder extra calorieën. Hoewel de kappertjes (ook na uitlekken) en het naar smaak toevoegen van zout wat extra zout meebrengen, is deze saus over het algemeen een smaakvolle en pure toevoeging aan een maaltijd.
Energie | 81 kcal |
---|---|
Vetten | 7.3 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 1 g |
Koolhydraten | 4.1 g |
waarvan suikers | 2.2 g |
Vezels | 1 g |
Eiwitten | 1 g |
Zout | 0.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept