Dit is een heerlijk en smaakvol gerecht dat perfect past bij de herfst. Het recept combineert sappige champignons met een romige, zelfgemaakte walnotenpesto voor een voedzame en smaakvolle maaltijd.
Dit recept bevat veel vet, voornamelijk door de walnoten, boter en Parmezaanse kaas. Als je het wat lichter wilt maken kun je beginnen met het weglaten van de Parmezaanse kaas.
Dit recept bevat veel vet, voornamelijk door de walnoten, boter en Parmezaanse kaas. Als je het wat lichter wilt maken kun je beginnen met het weglaten van de Parmezaanse kaas.
Energie | 802 kcal |
---|---|
Vetten | 57.5 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 14 g |
Koolhydraten | 54.6 g |
waarvan suikers | 5.4 g |
Vezels | 6.6 g |
Eiwitten | 23.8 g |
Zout | 1.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept