Dit recept is een vegetarische variatie van een klassiek Aziatisch gerecht. Deze vegetarische variant verruilt kip voor knapperige bloemkool, overgoten met een unieke, smaakvolle sinaasappelsaus. Perfect voor een gezellige maaltijd die je smaakpapillen verwent.
Voor een volledig vegetarisch gerecht vervang je de kippenbouillon door groentebouillon.
Gebruik een Airfryer voor een minder vette bereiding van de bloemkool.
Voor een volledig vegetarisch gerecht vervang je de kippenbouillon door groentebouillon.
Gebruik een Airfryer voor een minder vette bereiding van de bloemkool.
Energie | 458 kcal |
---|---|
Vetten | 16.7 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 2.6 g |
Koolhydraten | 67.1 g |
waarvan suikers | 13.6 g |
Vezels | 2.7 g |
Eiwitten | 7.9 g |
Zout | 2.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept