Door een aanbieding van lekkere rijpe vijgen kwam ik op dit hele lekkere voorgerecht. Vijgen in de portsaus af laten koelen. Saus inkoken en vijgen garneren met zachte geitenkaas en pijnboompitten.
Lekker als voorgerecht, maar zonder de geitenkaas ook erg lekker als nagerecht met vanille-ijs.
Wij hebben dit op beide manieren gegeten en vonden het beiden erg lekker.
Lekker als voorgerecht, maar zonder de geitenkaas ook erg lekker als nagerecht met vanille-ijs.
Wij hebben dit op beide manieren gegeten en vonden het beiden erg lekker.
Energie | 285 kcal |
---|---|
Vetten | 8.4 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.9 g |
Koolhydraten | 30.3 g |
waarvan suikers | 27.3 g |
Vezels | 2.6 g |
Eiwitten | 5.9 g |
Zout | 0.3 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept