Dit recept voor romige Toscaanse kip uit de slowcooker is een smaakvolle en gemakkelijke maaltijd die je eenvoudig thuis kunt bereiden. Met een heerlijke romige knoflooksaus en zongedroogde tomaten, is dit gerecht een echte aanrader voor kipliefhebbers. Lekker om te serveren met pasta, aardappelpuree of rijst.
Je kunt de saus iets dikker maken met extra Parmezaanse kaas of maak een maïzena papje en voeg deze ongeveer 45 minuten voor het serveren toe.
Je kunt de saus iets dikker maken met extra Parmezaanse kaas of maak een maïzena papje en voeg deze ongeveer 45 minuten voor het serveren toe.
Energie | 796 kcal |
---|---|
Vetten | 44.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 19.9 g |
Koolhydraten | 37.6 g |
waarvan suikers | 23 g |
Vezels | 6.7 g |
Eiwitten | 65.7 g |
Zout | 1.9 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept