Babi ketjap van procureurlapjes (=ontbeende schouderkarbonade) met stemgember.
Maak de je babi ketjap in een stoofpan? Reken dan op plm. 1 1/2 uur stoven.
Maak de babi ketjap liefst een dag tevoren zodat de smaken goed kunnen intrekken,
Lekker met rijst, maar ook met peulvruchten, zoals bruine bonen of kapucijners,
Maak de je babi ketjap in een stoofpan? Reken dan op plm. 1 1/2 uur stoven.
Maak de babi ketjap liefst een dag tevoren zodat de smaken goed kunnen intrekken,
Lekker met rijst, maar ook met peulvruchten, zoals bruine bonen of kapucijners,
Energie | 483 kcal |
---|---|
Vetten | 21.2 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 5.9 g |
Koolhydraten | 29.1 g |
waarvan suikers | 23.5 g |
Vezels | 1.5 g |
Eiwitten | 42.1 g |
Zout | 5.4 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept