Heerlijk stoofpotje voor de slowcooker. Blokjes hamlappen, spek, champignons , paprika en room.
In plaats van de slowcooker kun je het vlees ook stoven in een stoofpan. Reken dan 1 1/2 of 2 uur zodat het vlees lekker zacht is.
In plaats van slagroom kun je dan zure room gebruiken die je op het laatst toevoegt. Zure room mag niet koken dan gaat het schiften.
In plaats van de slowcooker kun je het vlees ook stoven in een stoofpan. Reken dan 1 1/2 of 2 uur zodat het vlees lekker zacht is.
In plaats van slagroom kun je dan zure room gebruiken die je op het laatst toevoegt. Zure room mag niet koken dan gaat het schiften.
Energie | 553 kcal |
---|---|
Vetten | 31.9 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 4.3 g |
Koolhydraten | 21.3 g |
waarvan suikers | 7.7 g |
Vezels | 5.8 g |
Eiwitten | 41 g |
Zout | 6 g |
Jouw mening telt!
Laat een smakelijke reactie achter op dit recept